Fastdraw Show
Aktiviteetit
Bio
Yhteistyökumppanit
Usein kysyttyä
Yhteystiedot
VideotKuvia
Keikkakalenteri
Colt SAAPääsivu
 

Bio

Tomi Rehellin kiinnostus aseisiin heräsi jo 16 vuotiaana kun hän hankki ensimmäisen pienoiskiväärinsä metsästystä varten. Armeijan aikoihin mukaan tuli myös käsiaseet, ensimmäinen pistooli oli 22 kaliperin Smith & Wesson.
Vuosina 1995-2002 Tomi harrasti erittäin aktiivisesti jousimetsästystä ja maasto ja jousimetsästys kilpa-ammuntaa perinteisillä vaistojousilla. Näissä lajeissa tulikin useita suomen mestaruuksia.
Esiintyminen alkoi kiinnostamaan jousiammunnan myötä, erilaisilla messuilla ja tapahtumissa Tomi esitteli Longbow jousellaan erilaisia temppuja, kuten esimerkiksi ammuntaa lentäviin kiekkoihin ja muihin liikkuviin maaleihin.
2002 Vatsastapuhuja, Show-mies Ari Lauanne ja Tomi löivät viisaat päänsä yhteen ja perustivat suomen parhaimman ja ainoan laatuaan olevan villin lännen ohjelmiin ja aktiviteetteihin erikoistuneen ohjelmapalvelun.
www.huippujuttu.com

Usean vuoden aktiivinen harjoittelu ja toistasataa esitystä, on tehnyt Tomista esiintyjän, joka  esiintyy ammattimaisella varmuudella yleisölle kuin yleisölle missä tahansa tapahtumassa.

Aktiivinen harjoittelu yksitoimisten revolverien kanssa on tuonut tähän mennessä
6 suomen mestaruutta revolverin pikavedossa, eli fastdraw:ssa
2003, 2004, 2006, 2007, 2008 ja 2010
Traditional luokan suomen ennätys, 0,31 sek
Cowboy Action Shooting:
Duelist luokan suomen mestari 2007 / Overall I
Traditional luokan suomen mestari 2008 / Overall II

MTV 3 Ennätystehdas ohjelmassa 2007 Tomi ampui uuden suomen ennätyksen yhden käden tyylillä (Traditiona / Thumbing) 0,29 sek (katso Videot)

Lehtijuttuja esim: Rekyyli, Kaliperi, Ase-lehti, Aamuposti, Hämeen Sanomat,
Ase ja Erä, Aamulehti...